דיאטה רפואית וכולסטרול גבוה
דיאטה רפואית וכולסטרול גבוה. http://diet2all.net קווים מנחים להפחתת הכולסטרול בדיאטה היא תזונה דלת שומן רווי: הגבל את הצריכה כוללת של שומנים ושמנים. הימנע מחמאה, מקל שמני מרגרינה, קיצור, שומן, דקל וקוקוס. הגבל את צריכת המיונז, רטבים לסלט, רטבים ורטבים, אלא אם כן הם תוצרת בית עם מרכיבים דל שומן.
הגבל את השוקולד. בחר מוצרים ללא שומן, כגון מיונז דל שומן, דל שומן או חמאת בוטנים שאינם מוקשה, דל שומן או רטבים לסלט נטול שומן ורוטב ללא שומן דל שומן ו.
השתמש בשמן צמחי, כגון קנולה או שמן זית.
חפש מרגרינה שאינו מכילה חומצות שומן טרנס.
השתמש באגוזים בכמויות מתונות.
לקרוא תוויות מרכיב בזהירות כדי לקבוע הן את הכמות וסוג השומן הנמצא במזונות. מגבלה רוויה ושומני טרנס.
הימנע עתיר שומן מעובד ומזון נוחות.
בשרים ותחליפי בשר - בחר דגים, עוף, הודו ובשר רזה.
השתמש בשעועית יבשה, אפונה, עדשים וטופו.
הגבל את אכילת החלמונים (הצהוב של הביצה) לא יותר מ-5 בשבוע.
אם אתם אוכלים בשר אדום, יש להגביל ללא יותר משלוש מנות בשבוע ולבחור ירך או עגול.
הימנע מבשרים שמנים, כגון בשר חזיר, נקניק, נקניקיות וצלעות. הימנע מכל בשר של האיברים הפנימיים, לרבות: כבד, לבבות, מוח וכו'...
חלב - בחר בחלב דל שומן, יוגורט וגבינת קוטג '.
רוב הגבינות עשירות בשומן. בחר גבינות מחלב דל שומן, כגון מוצרלה וגבינת ריקוטה.
בחר גבינת שמנת ללא שומן ושמנת חמוצה. הימנע מקרם ורטבים עשה עם שמנת.
פירות וירקות - לאכול מגוון רחב של פירות וירקות.
השתמש במיץ לימון, חומץ או בשמן זית על ירקות.
להימנע מהוספת רטבים, שומן או שמן לירקות.
לחמים, דגנים ודגנים - בחר מחיטה מלאת לחמים, דגנים, פסטות ואורז מלא.
המנעו ממזונות חטיף עתירי שומן, כגון גרנולה, עוגיות, פשטידות, מאפים, סופגניות וקרואסונים.
טיפים לבישול - הימנע ממזונות מטוגנים בשמן עמוק.
שומן הנראה לעין את מבשרים יש להסיר את העור מעוף לפני הבישול.
או עוף צלוי, דגים ובשר רזה.
מסננים וזורקים את השומן שמתנקז מהבשר כמו שאתה לבשל אותו.
להוסיף שומן מעט או ללא מזון.
השתמש בתרסיסי שמן צמחיים לשימון מחבתות לבישול או לאפייה.
הגבל את השוקולד. בחר מוצרים ללא שומן, כגון מיונז דל שומן, דל שומן או חמאת בוטנים שאינם מוקשה, דל שומן או רטבים לסלט נטול שומן ורוטב ללא שומן דל שומן ו.
השתמש בשמן צמחי, כגון קנולה או שמן זית.
חפש מרגרינה שאינו מכילה חומצות שומן טרנס.
השתמש באגוזים בכמויות מתונות.
לקרוא תוויות מרכיב בזהירות כדי לקבוע הן את הכמות וסוג השומן הנמצא במזונות. מגבלה רוויה ושומני טרנס.
הימנע עתיר שומן מעובד ומזון נוחות.
בשרים ותחליפי בשר - בחר דגים, עוף, הודו ובשר רזה.
השתמש בשעועית יבשה, אפונה, עדשים וטופו.
הגבל את אכילת החלמונים (הצהוב של הביצה) לא יותר מ-5 בשבוע.
אם אתם אוכלים בשר אדום, יש להגביל ללא יותר משלוש מנות בשבוע ולבחור ירך או עגול.
הימנע מבשרים שמנים, כגון בשר חזיר, נקניק, נקניקיות וצלעות. הימנע מכל בשר של האיברים הפנימיים, לרבות: כבד, לבבות, מוח וכו'...
חלב - בחר בחלב דל שומן, יוגורט וגבינת קוטג '.
רוב הגבינות עשירות בשומן. בחר גבינות מחלב דל שומן, כגון מוצרלה וגבינת ריקוטה.
בחר גבינת שמנת ללא שומן ושמנת חמוצה. הימנע מקרם ורטבים עשה עם שמנת.
פירות וירקות - לאכול מגוון רחב של פירות וירקות.
השתמש במיץ לימון, חומץ או בשמן זית על ירקות.
להימנע מהוספת רטבים, שומן או שמן לירקות.
לחמים, דגנים ודגנים - בחר מחיטה מלאת לחמים, דגנים, פסטות ואורז מלא.
המנעו ממזונות חטיף עתירי שומן, כגון גרנולה, עוגיות, פשטידות, מאפים, סופגניות וקרואסונים.
טיפים לבישול - הימנע ממזונות מטוגנים בשמן עמוק.
שומן הנראה לעין את מבשרים יש להסיר את העור מעוף לפני הבישול.
או עוף צלוי, דגים ובשר רזה.
מסננים וזורקים את השומן שמתנקז מהבשר כמו שאתה לבשל אותו.
להוסיף שומן מעט או ללא מזון.
השתמש בתרסיסי שמן צמחיים לשימון מחבתות לבישול או לאפייה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה