יום חמישי, 14 באפריל 2016

פיתוח שרירים וחלבון מי גבינה

פיתוח שרירים וחלבון מי גבינה מה יותר מושלם! ראיון עם ד"ר יעקב עזרא.

(תודות לאתרו: http://diet2all.net).

הצעד הראשון בקביעה אם החלבון שמתאים לנו, הוא לתת לנו טפיחה על השכם. כדי לבדוק שחלבון מי גבינה  כולל פפטישים של חומצת אמינו - microfracture, כך החלבון וקצב העיכול שלו מהירים ויעילים.

חלבון מי גבינה הוא אחד המקורות העשירים ל- BCAAs, הנ"ל כוללים שלוש חומצות אמינו לאוצין, איזולאוצין וולין. שהוכחו כקריטיים לצמיחת מסת השרירים, ואפילו בעבור יצירת אנרגיה מוגברת במהלך האימון. חלבון מי גבינה מכיל גם microfractions חלבון פעיל ביולוגית כגון: אלפא-לקטואלבומין, בטא-לקטואלבומין, אימונוגלובולינים, לקטופרין, lactoperoxidase וגורמי גדילה שונים. אלה חיוניים כנוגדי חמצון, בכדי להגביר את תפקוד המערכת החיסונית ולשפר את התאוששות השריר וצמיחה.

אך כנראה שהגורם הקריטי ביותר, בחלבון מי גבינה הן הצורות האחרות של חלבון שהואהגורם לשיעור עיכול וניצול גבוה. חלבון מי גבינה מעכל מהר מאוד. בתוך פחות מכ- 30 דקות דבר היכול לספק במהירות חלק ניכר מחונצות האמינו לשרירים שלנו, ואספקה מהירה של חומצות אמינו לתאי שריר הוכחה כגורם חשוב לשפר את צמיחת השרירים - תגובה אנאבולית.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה